Viimeisen kokonaisen viikon startti

25.9 maanantaina aloitimme päivämme maalaamalla kaksi ovea, jotka olimme jo perjantaina maalanneet ensimmäisen kerran. Niimpä tulikin taas kaksi valmista ovea ja Timo tuli ruokailun jälkeen näyttämään seuraavat kolme ovea. Ehdimme hiomaan ja pakkeloimaan kaksi paremman kuntoista ovea, kunnes työpäivä tuli päätökseen. Kävimme suihkussa sekä lähdimme rannalle ottamaan aurinkoa. Kun aurinko rupesi laskemaan, lähdimme kotia kohti kaupan kautta. Illan hengailimmekin asunnossa puhelimia selaten.

 
Tiistai 26.9 hioimme eilisistä kahdesta ovesta pakkelit ja maalasimme ne ensimmäisen kerran. Iltapäivällä siirryimme todella huonokuntoisen oven kimppuun: hioimme ja pakkeloimme, siinä menikin mukavasti loppu työpäivä. Kun pääsimme kotiin, menimme suihkun kautta taas rannalle ottamaan aurinkoa. Kun olimme saaneet tarpeeksi makoilusta, kiertelimme muutamassa kaupassa ja lähdimme kotiin nukkumaan.



Keskiviikkona 27.9 maalasimme kaksi ovea toiseen kertaan, kävimme Timolle luovuttamassa asuntojen avaimet ja menimme hiomaan ovea, jonka olimme eilen pakkeloineet. Ruokailun jälkeen maalasimme oven ja odottelimme jonkin aikaa, että maali oli kuivunut. Siivosimme jälkemme, kävimme Timolle sanomassa missä menemme ja lähdimme asunnolle. Heitimme lenkkikamat päälle ja lähdimme lenkille. Takaisin tullessa kävimme lähikaupassa ostamassa aamuksi tarvikkeita ja kotiin päästyämme kävimme suihkussa, pistimme pesukoneen pyörimään ja hengailimme kunnes pitikin jo mennä nukkumaan.

- Julia & Sari

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viimeiset ovet ja kotiin lähtö

Tästä se alkaa...

Reissun puolivälin kuulumisia